Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Accurate evaluation of the lipid characteristics and flavor of abdominal muscle resulting from different cooking processes using lipidomics and GC-IMS analysis
 
 
Titel: Accurate evaluation of the lipid characteristics and flavor of abdominal muscle resulting from different cooking processes using lipidomics and GC-IMS analysis
Auteur: Bi, Jicai
Li, Bian
Chen, Zhuo
Ping, Chunyuan
Zhang, Junyang
Luo, Qiong
Li, Yunbo
He, Hongju
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 165 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland