Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of aroma compounds in round soy sauce aroma type baijiu during aging and the effect of aging markers on the lasting aroma in finished glass
 
 
Titel: Evolution of aroma compounds in round soy sauce aroma type baijiu during aging and the effect of aging markers on the lasting aroma in finished glass
Auteur: Wang, Shi-Yi
Li, Chen
Li, Yu-Jie
Liu, Guang-Qian
Lu, Zhen-Ming
Chai, Li-Juan
Xu, Hong-Yu
Shi, Jin-Song
Wang, Song-Tao
Shen, Cai-Hong
Zhang, Xiao-Juan
Xu, Zheng-Hong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland