Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 188 gevonden artikelen
 
 
  3D printed dysphagia diet using pea protein gel modified by xanthan gum with different pyruvate group content
 
 
Titel: 3D printed dysphagia diet using pea protein gel modified by xanthan gum with different pyruvate group content
Auteur: Liu, Zhenbin
Chen, Xi
Ruan, Meirong
Liao, Yumei
Wang, Zihao
Zeng, Yucheng
Li, Hongbo
Hu, Liangbin
Mo, Haizhen
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland