Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 188 gevonden artikelen
 
 
  A modern scientific perspective on the flavor and functional properties of diverse teas in traditional cuisine “tea-flavored fish”: From macroscopic quality to microscopic variations
 
 
Titel: A modern scientific perspective on the flavor and functional properties of diverse teas in traditional cuisine “tea-flavored fish”: From macroscopic quality to microscopic variations
Auteur: Wang, Wenxia
Liu, Kun
Liu, Chunlong
Yang, Bei
Dong, Hao
Liao, Wenzhen
Yang, Xingfen
He, Qi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland