Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and sensory properties of young cabernet sauvignon and marselan wines from subregions on the eastern foothills of helan mountains in ningxia, China: Terroir effect
 
 
Titel: Chemical and sensory properties of young cabernet sauvignon and marselan wines from subregions on the eastern foothills of helan mountains in ningxia, China: Terroir effect
Auteur: Zhang, Xue
Yang, Hui
Liu, Na
Sun, Jian
Yao, Ruijia
Shi, Fangzhou
Li, Jiming
Jiang, Wenguang
Li, Hongying
Zhang, Qingchen
Zhang, JunXiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland