Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Changes in flavor profile of sauce-flavor baijiu: Perceptual interactions between 1-propanol and aroma compounds
 
 
Titel: Changes in flavor profile of sauce-flavor baijiu: Perceptual interactions between 1-propanol and aroma compounds
Auteur: Zhao, Han
Chai, Li-Juan
Zhang, Wei
Zhang, Xiao-Juan
Lu, Zhen-Ming
Wang, Song-Tao
Shen, Cai-Hong
Shi, Jin-Song
Xu, Zheng-Hong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland