Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 175 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Tracing the change of the volatile compounds of soy sauce at different fermentation times by PTR-TOF-MS, E-nose and GC–MS
 
 
Titel: Tracing the change of the volatile compounds of soy sauce at different fermentation times by PTR-TOF-MS, E-nose and GC–MS
Auteur: Kan, Qixin
Cao, Longbipei
He, Liping
Wang, Peipei
Deng, Guangdie
Li, Jun
Fu, Jiangyan
Huang, Qingrong
Ho, Chi-Tang
Li, Yunqi
Xie, Chunhui
Cao, Yong
Wen, Linfeng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 175 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland