Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Bacterial community improves the volatile components coupled with abiotic factors during the spontaneous fermentation of Chinese strong-aroma Baijiu
 
 
Titel: Bacterial community improves the volatile components coupled with abiotic factors during the spontaneous fermentation of Chinese strong-aroma Baijiu
Auteur: Lin, Bin
Tang, Jie
Li, Qun
Zhu, Liping
Jiang, Wei
Ke, Hanbing
Wen, Zhang
Liu, Huaichen
Yang, Shengzhi
Yang, Qiang
Chen, Shenxi
Han, Peijie
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland