Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 152 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Revealing the flavor differences of Sauvignon Blanc wines fermented in different oak barrels and stainless-steel tanks through GC-MS, GC-IMS, electronic, and artificial sensory analyses
 
 
Titel: Revealing the flavor differences of Sauvignon Blanc wines fermented in different oak barrels and stainless-steel tanks through GC-MS, GC-IMS, electronic, and artificial sensory analyses
Auteur: Zhang, Taoxian
Liao, Zusong
Li, Zhaohui
Liu, Yunqi
Bi, Jingying
Liu, Yanlin
Song, Yuyang
Qin, Yi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 152 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland