Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Insights into bacterial cellulose for adsorption and sustained-release mechanism of flavors
 
 
Titel: Insights into bacterial cellulose for adsorption and sustained-release mechanism of flavors
Auteur: Hu, Jingyi
Wang, Longfei
Xiao, Menglan
Chen, Weihua
Zhou, Meng
Hu, Yihan
Zhang, Yujie
Lai, Miao
He, Aimin
Zhao, Mingqin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland