Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different nitrogen source and Saccharomyces cerevisiae strain on volatile sulfur compounds and their sensory effects in chardonnay wine
 
 
Titel: Effect of different nitrogen source and Saccharomyces cerevisiae strain on volatile sulfur compounds and their sensory effects in chardonnay wine
Auteur: Wang, Yihong
Zhu, Hangxin
Pan, Siyi
Xu, Xiaoyun
Yuan, Fang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland