Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Effect and mechanism of green and aldehyde aroma compounds from sweet orange on sucrose sweetness perception
 
 
Titel: Effect and mechanism of green and aldehyde aroma compounds from sweet orange on sucrose sweetness perception
Auteur: Xiao, ZuoBing
Wang, HouWang
Niu, YunWei
Zhu, JianCai
Yu, Yamin
She, YuanBin
Zhou, RuJun
Wang, Zhaogai
Zhang, Jing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland