Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 257 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Unveils key proteins in Xinjiang goat muscle linked to post-mortem meat quality: A TMT-based proteomic analysis
 
 
Titel: Unveils key proteins in Xinjiang goat muscle linked to post-mortem meat quality: A TMT-based proteomic analysis
Auteur: Zhang, Duoduo
Yu, Hong
Gu, Minghui
Zhang, Shiquan
Ma, Xiaolin
Zhang, Wei
Zhu, Yanlei
Al-Wraikat, Majida
Abubaker, Mohamed Aamer
Zhang, Rui
Liu, Yongfeng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 257 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland