Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 246 van 267 gevonden artikelen
 
 
  The mechanism of pectin in improving anthocyanin stability and the application progress of their complexes: A review
 
 
Titel: The mechanism of pectin in improving anthocyanin stability and the application progress of their complexes: A review
Auteur: Shi, Chenyang
Guo, Chongting
Wang, Shan
Li, Weixuan
Zhang, Xue
Lu, Shan
Ning, Chong
Tan, Chang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 246 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland