Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 244 van 267 gevonden artikelen
 
 
  The impact of electrical stimulation on NaCl diffusion in tenderloin and the quality of dry-cured loin during the marination process
 
 
Titel: The impact of electrical stimulation on NaCl diffusion in tenderloin and the quality of dry-cured loin during the marination process
Auteur: Zhou, Mixin
Liu, Yuanyuan
Ye, Chun
Liu, Linggao
Chen, Li
Lan, Lisha
Bi, Shenghui
Liu, Yehua
Wang, Keshan
Liu, Minfei
Zhu, Qiujin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 244 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland