Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 234 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Structural-functional analysis of modified kudzu starch as a novel instant powder: Role of modified technology
 
 
Titel: Structural-functional analysis of modified kudzu starch as a novel instant powder: Role of modified technology
Auteur: He, Ruidi
Du, Chuanlai
Li, Songnan
Guo, Li
Wang, Kaiyue
Yang, Liping
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 234 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland