Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 226 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Sensory-directed flavor analysis of Jinggu white tea: Exploring the formation mechanisms of sweet and fruity aromas
 
 
Titel: Sensory-directed flavor analysis of Jinggu white tea: Exploring the formation mechanisms of sweet and fruity aromas
Auteur: Huang, Junlan
Zhang, Jixin
Chen, Zhenbin
Xiong, Zhichao
Feng, Wanzhen
Wei, Yuming
Li, Tiehan
Ning, Jingming
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 226 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland