Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the impact of microwave roasting on nutrient content, lipid profile, and oxidative stability of pomegranate seed oil
 
 
Titel: Assessment of the impact of microwave roasting on nutrient content, lipid profile, and oxidative stability of pomegranate seed oil
Auteur: Amakhmakh, Mohammed
Hajib, Ahmed
Belmaghraoui, Walid
Harhar, Hicham
Mohammed, El Asri
Al Abdulmonem, Waleed
Goh, Khang Wen
Bouyahya, Abdelhakim
Meliani, Abdeslam
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland