Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 177 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Lemon juice pretreatment as a strategy to preserve the quality and enhance the texture of cooked potato slices of different sizes
 
 
Titel: Lemon juice pretreatment as a strategy to preserve the quality and enhance the texture of cooked potato slices of different sizes
Auteur: Yahya, Alsadig
Elkhedir, Abdeen
Homaida, Mamoun A.
Haran, Yassin
Galal-Eldin, Ikhlas
Taha, Yassin
Saleh, Ezzalden
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 177 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland