Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 172 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of physicochemical properties and structure of ball milling pretreated modified starch-ferulic acid complexes
 
 
Titel: Investigation of physicochemical properties and structure of ball milling pretreated modified starch-ferulic acid complexes
Auteur: Hao, Zongwei
Han, Shengjun
Zhao, Zhongyun
Wu, Zongjun
Xu, Hui
Li, Chao
Zheng, Mingming
Zhou, Yibin
Du, Yiqun
Yu, Zhenyu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 172 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland