Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 149 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Improve the fiber structure and texture properties of plant-based meat analogues by adjusting the ratio of soy protein isolate (SPI) to wheat gluten (WG)
 
 
Titel: Improve the fiber structure and texture properties of plant-based meat analogues by adjusting the ratio of soy protein isolate (SPI) to wheat gluten (WG)
Auteur: Jiang, Lianzhou
Zhang, Hongyang
Zhang, Jiayu
Liu, Sibo
Tian, Yachao
Cheng, Tianfu
Guo, Zengwang
Wang, Zhongjiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 149 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland