Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 146 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Impact of drying techniques on volatile aroma profiles and formation mechanisms of black soybean thua nao
 
 
Titel: Impact of drying techniques on volatile aroma profiles and formation mechanisms of black soybean thua nao
Auteur: Mathatheeranan, Pakavit
Lu, Ting-Jang
Wongprasert, Thanakorn
Jhu, Yi-Ci
Chang, Hsin-Jo
Wu, Wei-Yuan
Fang, Mingchih
Assatarakul, Kitipong
Suppavorasatit, Inthawoot
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 146 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland