Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 137 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Green enrichment of argan oil (Argania spinosa L.) with thyme (Thymus vulgaris L.) and oregano (Origanum vulgare L.) leaves: Evaluating quality and stability improvements
 
 
Titel: Green enrichment of argan oil (Argania spinosa L.) with thyme (Thymus vulgaris L.) and oregano (Origanum vulgare L.) leaves: Evaluating quality and stability improvements
Auteur: Oubannin, Samira
Asbbane, Abderrahim
Goh, Khang Wen
Singh, Jyoti
Zafar, Iqbal
Bouyahya, Abdelhakim
Gharby, Said
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 137 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland