Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 135 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Glycation modification of protein hydrolysate from channel catfish (Ictalurus Punetaus) viscera to mitigate undesirable flavor: Unraveling structure and flavor characteristics
 
 
Titel: Glycation modification of protein hydrolysate from channel catfish (Ictalurus Punetaus) viscera to mitigate undesirable flavor: Unraveling structure and flavor characteristics
Auteur: Yu, Binbin
Gong, Xiaoli
Zhang, Na
Benjakul, Soottawat
Zhang, Yuhao
Fu, Yu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 135 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland