Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Enhacing emulsification of meat broth system mixed with myofibrillar proteins and type I collagen: The role of NaCl and heat
 
 
Titel: Enhacing emulsification of meat broth system mixed with myofibrillar proteins and type I collagen: The role of NaCl and heat
Auteur: ZHU, Chaozhi
ZHENG, Yangyi
ZHANG, Guiyan
YU, Xiaoling
ZHANG, Qiuhui
ZHAO, Gaiming
LI, Fuqiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland