Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effects of heterotrophic Euglena gracilis powder on dough microstructure, rheological properties, texture, and nutritional composition of steamed bread
 
 
Titel: Effects of heterotrophic Euglena gracilis powder on dough microstructure, rheological properties, texture, and nutritional composition of steamed bread
Auteur: Zhu, Jiangyu
Cai, Yifei
Xu, Yan
Wei, Xiao
Yang, Zhengfei
Yin, Yongqi
Wakisaka, Minato
Fang, Weiming
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland