Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chilled storage period on the volatile organic compounds and bacterial community in goose meat
 
 
Titel: Effect of chilled storage period on the volatile organic compounds and bacterial community in goose meat
Auteur: Guo, Yujiao
Cao, Zhengfeng
Weng, Kaiqi
Zhang, Yang
Zhang, Yu
Chen, Guohong
Xu, Qi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland