Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Discrepancy on the flavor compound affect the quality of Taiping Houkui tea from different production regions
 
 
Titel: Discrepancy on the flavor compound affect the quality of Taiping Houkui tea from different production regions
Auteur: Huang, Songyan
Tao, Lingling
Xu, Linlin
Shu, Mingtao
Qiao, Dahe
Wen, Huilin
Xie, Hui
Chen, Hongrong
Liu, Shengrui
Xie, Deyu
Wei, Chaoling
Zhu, Junyan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland