Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Alterations in physico-chemical properties, microstructure, sensory characteristics, and volatile compounds of red pepper (Capsicum annuum var. conoides) during various thermal drying durations
 
 
Titel: Alterations in physico-chemical properties, microstructure, sensory characteristics, and volatile compounds of red pepper (Capsicum annuum var. conoides) during various thermal drying durations
Auteur: Li, Cen
Wu, Yongjun
Zhu, Qiyan
Xie, Chuanzheng
Yan, Yan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland