Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Cutting-edge progress in green technologies for resistant starch type 3 and type 5 preparation: An updated review
 
 
Titel: Cutting-edge progress in green technologies for resistant starch type 3 and type 5 preparation: An updated review
Auteur: Tappiban, Piengtawan
Sraphet, Supajit
Srisawad, Nattaya
Ahmed, Sulaiman
Bao, Jinsong
Triwitayakorn, Kanokporn
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland