Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive analysis of key aroma compounds enhanced by Tamarix ramosissima Ledeb in mutton roasted by air-frying roast technology by means of SAFE-GC-O-MS and lipidomics
 
 
Titel: Comprehensive analysis of key aroma compounds enhanced by Tamarix ramosissima Ledeb in mutton roasted by air-frying roast technology by means of SAFE-GC-O-MS and lipidomics
Auteur: Liang, Bin
Li, Jingyu
Zhao, Shuqi
Pan, Xiaoming
Zhang, Yanfang
Gao, Peng
Li, Pi
Xing, Jiangtao
Suleman, Raheel
Gong, Hansheng
Liu, Huan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland