Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Comparison and elucidation of the changes in the key odorants of precooked stewed beef during cooking-refrigeration-reheating
 
 
Titel: Comparison and elucidation of the changes in the key odorants of precooked stewed beef during cooking-refrigeration-reheating
Auteur: Liu, Junmei
Deng, Siyang
Wang, Jingfan
Huang, Feng
Han, Dong
Xu, Ying
Yang, Ping
Zhang, Chunhui
Blecker, Christophe
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland