Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 248 van 265 gevonden artikelen
 
 
  The influence of processing technologies on the biological activity of carbohydrates in food
 
 
Titel: The influence of processing technologies on the biological activity of carbohydrates in food
Auteur: Song, Peng
Huang, Yajun
Li, Jingru
Shan, Shuo
Zhou, Zhengsong
Cao, Hui
Zhao, Chao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 248 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland