Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 240 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Sweet potato protein hydrolysates solidified calcium-induced alginate gel for enhancing the encapsulation efficiency and long-term stability of purple sweet potato anthocyanins in beads
 
 
Titel: Sweet potato protein hydrolysates solidified calcium-induced alginate gel for enhancing the encapsulation efficiency and long-term stability of purple sweet potato anthocyanins in beads
Auteur: Zhang, Mianling
Feng, Yaping
Xiao, Jianhui
Sun, Chao
Tu, Jin
Niu, Liya
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 240 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland