Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 232 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Stabilization of fermented tomato (Solanum lycopersicum L.) juice by differently charged hydrocolloids
 
 
Titel: Stabilization of fermented tomato (Solanum lycopersicum L.) juice by differently charged hydrocolloids
Auteur: Zhao, Lei
Wang, Yu
Maimaitiyiming, Ruxianguli
Liu, Runhan
Wang, Liang
Liu, Ruoqing
Chen, Keping
Aihaiti, Aihemaitijiang
Hong, Jingyang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 232 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland