Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 226 van 265 gevonden artikelen
 
 
  RSM optimization of fermentation technology of yellow wine produced from Millets rice (containing Daylily and Agaricus blazei Murr) and analysis of volatile aroma constituents and amino acid contents by GC–MS and HPLC
 
 
Titel: RSM optimization of fermentation technology of yellow wine produced from Millets rice (containing Daylily and Agaricus blazei Murr) and analysis of volatile aroma constituents and amino acid contents by GC–MS and HPLC
Auteur: Li, XinMing
Zhang, YaJun
Guo, Shang
Dai, RunFang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 226 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland