Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 200 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Polysaccharide Conjugates' contribution to mellow and thick taste of Pu-erh ripe tea, besides Theabrownin
 
 
Titel: Polysaccharide Conjugates' contribution to mellow and thick taste of Pu-erh ripe tea, besides Theabrownin
Auteur: Deng, Sihan
Zhang, Tianfang
Fan, Suhang
Na, Huahua
Dong, Haiyu
Wang, Baijuan
Gao, Ying
Xu, Yong-Quan
Liu, Xiaohui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 200 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland