Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 183 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Oil–water interfacial behaviour of different caseins and stability of emulsions: Effect of micelle content and caseins concentrations
 
 
Titel: Oil–water interfacial behaviour of different caseins and stability of emulsions: Effect of micelle content and caseins concentrations
Auteur: Yan, Guosen
Li, Yang
Wang, Shiran
Li, Yan
Zhang, Liebing
Yan, Jianguo
Sun, Yanfang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 183 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland