Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 168 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism of low-voltage electrostatic field on flavor retention in refrigerated sturgeon caviar: Insights from phospholipids
 
 
Titel: Mechanism of low-voltage electrostatic field on flavor retention in refrigerated sturgeon caviar: Insights from phospholipids
Auteur: Jiang, Xinyu
Liu, Yihuan
Liu, Li
Bai, Fan
Wang, Jinlin
Xu, He
Dong, Shiyuan
Jiang, Xiaoming
Wu, Jihong
Zhao, Yuanhui
Xu, Xinxing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 168 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland