Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 145 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of rheological and sensory properties of Lactobacillus helveticus fermented milk by prebiotics
 
 
Titel: Improvement of rheological and sensory properties of Lactobacillus helveticus fermented milk by prebiotics
Auteur: Chi, Xuelu
Yang, Qingyu
Su, Yufang
Zhang, Jian
Sun, Baoguo
Ai, Nasi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 145 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland