Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Exploring microbial and moist-heat effects on Pu-erh tea volatiles and understanding the methoxybenzene formation mechanism using molecular sensory science
 
 
Titel: Exploring microbial and moist-heat effects on Pu-erh tea volatiles and understanding the methoxybenzene formation mechanism using molecular sensory science
Auteur: Li, Tiehan
Wei, Yuming
Lu, Mingxia
Wu, Yida
Jiang, Yanqun
Ke, Han
Shao, Aiju
Ning, Jingming
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland