Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Exploration of changes in sensory, physicochemical properties and microbial metabolic activities of grass carp meat with five thermal processing treatments during refrigerated storage
 
 
Titel: Exploration of changes in sensory, physicochemical properties and microbial metabolic activities of grass carp meat with five thermal processing treatments during refrigerated storage
Auteur: Zhang, Lu
Yu, Yaqin
Tan, Chunming
Nie, Shi
Wen, Qinghui
Tu, Zongcai
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland