Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 260 gevonden artikelen
 
 
  A novel approach has been developed to produce pure plant-based gel soy yogurt by combining soy proteins (7S/11S), high pressure homogenization, and glycation reaction
 
 
Titel: A novel approach has been developed to produce pure plant-based gel soy yogurt by combining soy proteins (7S/11S), high pressure homogenization, and glycation reaction
Auteur: Ren, Hai-Bin
Feng, Bao-Long
Liu, Hong-Yao
Wang, Yu-Tang
Zhang, Hong-Tai
Li, Zhi-Lu
Meng, Li
Zhang, Jing-Jian
Bai, Xiao-Sen
Gao, Fei
Wang, Zhi-Peng
Luo, Bo-Wen
Chen, Xiao-Lin
Song, Hong-Jie
Yan, Xin-Xu
Zhao, Jin-Yong
Zhang, Ying-Hua
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland