Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Dry fractionation efficiency of milk fats from different sources and the characteristics of their fractions in chemical composition, thermal property, and crystal morphology
 
 
Titel: Dry fractionation efficiency of milk fats from different sources and the characteristics of their fractions in chemical composition, thermal property, and crystal morphology
Auteur: Li, Yue
Li, Yan
Yan, Guosen
Wang, Shiran
Wang, Yunna
Li, Yang
Shao, Zhenbo
Wang, Hui
Zhang, Liebing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland