Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Dietary effect of Dendrobium officinale leaves on chicken meat quality, fatty acid composition, and volatile compounds profile
 
 
Titel: Dietary effect of Dendrobium officinale leaves on chicken meat quality, fatty acid composition, and volatile compounds profile
Auteur: Zhao, Wanqiu
Tian, Yong
Wang, Yunzhu
Du, Jianke
Chen, Li
Gu, Tiantian
Song, Minquan
Lu, Lizhi
Sun, Chongbo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland