Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Amino acid profile behavior during the fermentation of Criollo cocoa beans
 
 
Titel: Amino acid profile behavior during the fermentation of Criollo cocoa beans
Auteur: Balcázar-Zumaeta, César R.
Fernández-Romero, Editha
Lopes, Alessandra Santos
Ferreira, Nelson Rosa
Chagas-Júnior, Gilson Celso Albuquerque
Yoplac, Ives
López-Trigoso, Heydi A.
Tuesta-Occ, Mery L.
Maldonado-Ramirez, Italo
Maicelo-Quintana, Jorge L.
Cayo-Colca, Ilse S.
Castro-Alayo, Efrain M.
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland