Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 245 van 260 gevonden artikelen
 
 
  The mechanism of microbial structure and flavor characteristics in Qing-Jiang-flavor Jiupei regulated by different fermentation seasons
 
 
Titel: The mechanism of microbial structure and flavor characteristics in Qing-Jiang-flavor Jiupei regulated by different fermentation seasons
Auteur: Lu, Lijuan
Zuo, Qiancheng
Cheng, Yuxin
Huang, Yongguang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 245 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland