Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 236 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Study on flavor quality formation in green and yellow tea processing by means of UPLC-MS approach
 
 
Titel: Study on flavor quality formation in green and yellow tea processing by means of UPLC-MS approach
Auteur: Sun, Lingli
Wen, Shuai
Zhang, Suwan
Li, Qiuhua
Cao, Junxi
Chen, Ruohong
Chen, Zhongzheng
Zhang, Zhenbiao
Li, Zhigang
Li, Qian
Lai, Zhaoxiang
Sun, Shili
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 236 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland