Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 226 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Results of the BfR MEAL Study: Acrylamide in foods from the German market with highest levels in vegetable crisps
 
 
Titel: Results of the BfR MEAL Study: Acrylamide in foods from the German market with highest levels in vegetable crisps
Auteur: Perestrelo, Sara
Schwerbel, Kristin
Hessel-Pras, Stefanie
Schäfer, Bernd
Kaminski, Martin
Lindtner, Oliver
Sarvan, Irmela
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 226 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland