Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and discrimination of the taste and aroma of Tibetan Qingke baijiu using electronic tongue, electronic nose and gas chromatography–mass spectrometry
 
 
Titel: Characterization and discrimination of the taste and aroma of Tibetan Qingke baijiu using electronic tongue, electronic nose and gas chromatography–mass spectrometry
Auteur: Yin, Xiaoqing
Zhang, Man
Wang, Shanshan
Wang, Zhirong
Wen, Huaying
Sun, Zhiwei
Zhang, Yuhong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland